100 jaar Citroën

Rond kwart voor negen kwam onze voorzitter Frans Koop met zijn prachtige cabriolet bij ons voor de deur. We hadden afgesproken om gezamenlijk naar het eiland van Maurik te rijden. Onze dochter zou met mij meegaan.

Toen mijn dochter de auto van Frans zag, en Frans haar vroeg om bij hem in te stappen (je raad het al) moest ik alleen verder. Een prachtige rit van Lochem naar Ellecom, en van daaruit de Postbank over toeren naar Ede waar Coen Koop met zijn vriendin (en hond) meereden richting Maurik. Wederom een prachtige rit over dijkjes en door plaatsjes. De dag kon niet meer stuk.

Aangekomen bij het evenement werden we door verkeersbegeleiders goed opgevangen en verwezen naar een veld waar ik schat zo’n 80 tot 100 Tractions stonden. Een mooi schouwspel.

Het evenement was goed georganiseerd. Veel leuke foodtrucks (meest HY) en koffie stands. Het is een groot terrein, waardoor je de indruk kreeg dat het niet erg druk was. Wat direct opviel was de TAN-tent. Hier heb ik een aantal mensen gesproken en het was er erg gezellig. Verder was er een eenden-eiland, stonden HY-campers op een apart veld en was er ook veld met DS/ID. Vele stands met onderdelen maakte het plaatje compleet.

We hebben een leuke dag gehad.

André Meilink