19-11-2023 Snert in Delden

Waar op zaterdag de techneuten zich lieten gelden bij de technische controles in Goor, was er op zondag een treffen dat zich (nog) meer op gezelligheid richtte. Ik telde één Traction op de parkeerplaats en één DS; Paul en Peter lieten zich niet tegenhouden door regen en nachtelijk duister. De rest van het flinke gezelschap kwam met een modernere auto naar restaurant 't Hoogspel bij Delden. Daar was een ruimte gereserveerd voor ons Tractionnisten.

Het was de eerste keer dat we nieuw lid Wim en zijn vrouw Bethan op een algemene meeting zagen (ze waren de dag ervoor ook bij de technische controle). Leuk om nieuwe gezichten te zien! Dat compenseert een klein beetje voor het wegvallen van oud-voorzitter John Huiskes en lid Dirk Avares, waar we ook nog even bij stil stonden. Het leven gaat door, en het werd een gezellig en smakelijk samenzijn. Als ik dan toch een puntje van kritiek moet bedenken, ik zag veel mensen worstelen met de iets te dikke plakken spek op het roggebrood. Dat is slechts een luxeprobleem natuurlijk.

Aangezien veel van onze vierwielige dames nu hun winterslaap houden, komt er een rustige periode aan. Onze volgende bijeenkomst zal 28 januari zijn, de ALV met nieuwjaarsdiner te Ommen. Fijne feestdagen alvast voor wie ik voor die tijd niet meer zie!

 

Groet, Milan