TAN Afdeling Oost  AFDELING OOST

20-02-2022 ALV TAN Oost

Eigenlijk was deze ALV gepland in januari, maar door de overheidsmaatregelen omtrent Covid werd hij uitgesteld naar februari. Hopelijk zou hij dan wel doorgang kunnen vinden. En dat kon! Voor het eerst in twee jaar kon de afdeling bij elkaar komen om eens goed over de inhoud te praten. Zoals gebruikelijk bij de ALV van afdeling Oost was er een flinke opkomst. Men wilde elkaar graag weer spreken. Zelfs de vijfde officiële stormdag op rij, en de regen die deze zondag niet op zou houden, weerhielden onze leden niet. Er verscheen ook nog een Traction ten tonele: Paul, Rita en Terry zijn tenslotte niet van suiker! De geplande wandeling werd door de adviezen van Staatsbosbeheer wel afgeblazen. Het weer nodigde er ook niet toe uit, dus behalve Paul vond niemand dat jammer.

We begonnen zodoende binnen, met een kop warme koffie of thee. Terwijl de Oost-leden binnendruppelden probeerde het bestuur de vergadering voor te bereiden. Dat Frans de beamer had achtergelaten in de Traction, terwijl hij met zijn moderne blik was gekomen, was een extra hindernis. Gelukkig had restaurant De Nieuw Brug nog een beamer liggen. Alleen de kabel moest van ver komen, zo lang was hij al niet meer gebruikt.

Met wat extra tafels, kabels en duct tape kregen de bestuursleden het uiteindelijk voor elkaar om de presentatie op de beamer te tonen. André M. had een fotoserie van de afgelopen jaren voorbereid om herinneringen mee op te halen.

WhatsApp Image 2022 02 21 at 2036571 Medium

Iets voor vijven was iedereen aanwezig en genoeg gesetteld om de vergadering te starten. De fotoserie op het scherm werd verruild voor de ALV-stukken. Soepeltjes werd daar doorheen gelopen, discussie was er niet of nauwelijks. Belangrijk punt deze vergadering was het afscheid van André M. als penningmeester, webmaster en manusje-van-alles. Hij verruilt de Traction voor zijn opvolger, de DS. Het is niet anders, we gaan hem missen. Maar we hebben een uitstekend opvolger in René gevonden en kijken uit naar komend jaar. Het lijkt erop dat eindelijk onze geplande evenementen door kunnen gaan en dat gaat leuk worden, daarvoor zetten Maarten, Rie en André K. zich fantastisch in tenslotte!

Na de vergadering had iedereen trek gekregen en kwam het stamppotbuffet op tafel. Hoewel die Tractionnisten flinke eters zijn was er ruim voldoende heerlijke Hollandse pot, gevolgd door een dessert dat de club betaalde. Na de buiken rond te hebben gegeten terwijl er flink werd bijgepraat was het tijd om afscheid te nemen. Het was weer bijzonder gezellig en we hopen elkaar komend jaar weer vaak te treffen!

 

 

Tekst Milan, foto's Milan, André M. en René.

 

tsescorts.com