TAN Afdeling Oost  AFDELING OOST

Na een tijd stilte vanuit de club werd op 12 juli weer een gezelschap van ruim 30 man en vrouw verwelkomd bij Bob en Dorothée in Borne. De prachtige tuin gaf ruimte om te genieten van de koffie en koek die geserveerd werd. Na de eerste bijpraatronde werden we door Bob gemaand plaats te nemen in onze auto’s en achter hem aan te rijden naar een fotolocatie. Zelf was ik met de fiets, en daarom kroop ik bij onze voorzitter achter in de Six Cabriolet, een ervaring die me naar meer doet verlangen!

De sliert Tractions trok veel bekijks, menig fietser stapte af om ons na te staren en veel telefoons werden uit de broekzak getrokken voor het fotografisch bewijs van deze rijdende museumwaardige voertuigen. De fotolocatie waar we naartoe reden (zelfs over onverharde wegen) bleek het kasteel Twickel te zijn. Hier werden de Tractions onder grote belangstelling in een rij opgesteld. De drukte maakte het maken van foto’s niet eenvoudig, maar ik heb mijn best gedaan. Een toevallige voorbijganger met een camera op een drone heeft ons ook nog wat foto’s gestuurd, erg leuk!

Hierna vervolgden wij onze weg naar de Société d’Azelo Mutuelle des Bricoleurs d’Automobiles, oftewel het sleutelhonk in Azelo. Daar heeft Hans tH nog wat uitgelegd over het idee achter de stichting en de voorzieningen aldaar. Degenen die het nog niet gezien hadden waren onder de indruk.

Na nog enkele kilometers rijden waren we weer terug bij Bob en Dorothée thuis. Daar stonden de hapjes klaar, werden de borrels ingeschonken en maakte men zich klaar voor de sterke verhalen die dan spontaan de kop opsteken. Een kop lekkere soep zorgde ervoor dat iedereen het best een tijd vol wist te houden. Het was een geslaagde middag!

Milan

 Foto's Rie, Frans en Milan.

 

 

 

 

 

tsescorts.com