26-01-2020 Algemene Leden Vergadering

Het leek wel voorjaar op 26 januari 2020. Op deze dag was de Algemene Leden Vergadering in het mooie Ommen. Zoals gebruikelijk werd er gestart met een prachtige wandeling, dit keer langs het riviertje "Beneden Regge" . Wat een rust en een mooie uitzichten. Voor een foto hebben we ons op een brug opgesteld. Ook de natuur is daar geweldig. Paul van Tongeren vertelde ons over de bomen "de Els" en "de Iep" waar we langs liepen. Verderop stond weer een andere boom. Hij vroeg ons of we wisten wat voor een soort dat was. Na vele antwoorden verklapte hij ons dat de naam met een S begon. Een (S)appel grapte hij. Na ruim 4 kilometer te hebben gelopen kwamen we weer aan bij restaurant "De Nieuwe Brug".

Het liep daar in de vergaderzaal al aardig vol. Zo'n 45 aanwezigen waren gekomen om de algemene ledenvergadering bij te wonen. Onze voorzitter Frans Koop nam daarbij afscheid van Eric Garvelink als penningmeester. Er volgt nog een verslag van deze vergadering.

 tn IMG 2106  tn IMG 2113   Rie

tn IMG 2111  tn IMG 2111

 tn TYWM8011 (Bedankt Siem voor deze mooie overzichtsfoto)

Na de vergadering ging het programma door met een stamppotten buffet. Hutspot, zuurkool, boerenkool, aangevuld met speklapjes, worst, ribbetjes en uitjes stond voor ons klaar. Heerlijk eten waarbij vele verhalen over tafel gingen. Na afloop was er een buffet met ijs en pudding. 

 1a   tn IMG 2116

Bedankt Evenementen Commissie voor de organisatie, Het was weer dik in orde.