28-01-2024 ALV TAN Oost

Twee Tractions stonden er eind januari op de parkeerplaats in Ommen. Twee cabriolets zelfs. Zo zie je maar, juist die open-daken-rijders laten zich niet weerhouden door wat kou en eventueel een vlokje zout. Daar kunnen die auto's best tegen, als je ze verzorgt.

Binnen, in restaurant De Nieuwe Brug, zaten veel meer Tractionrijders die anoniem naar het noorden van onze regio waren gereden. Kwamen die om hun stem te laten horen op de vergadering, of was het stamppotbuffet de trekker van deze activiteit? Het zal een raadsel blijven.

Hoe dan ook, na de verlate nieuwjaarswensen over en weer schoof men aan tafel voor de jaarlijkse plichtplegingen, voor wat keuzes die gemaakt moesten worden, en om vooruit te blikken op alle leuks wat ons te wachten staat. Het verslag hiervan wordt nog naar alle leden verstuurd.Leuk was dat enkele nieuwe leden zich voor hebben gesteld. Wim, Bethan en Cees hopen we komend jaar terug te zien.

Een belangrijke keuze die door de ALV gemaakt is, is het teruggeven van het Oost-onderdelenmagazijn aan het landelijke clubmagazijn. We zagen namelijk dat er weinig gebruik wordt gemaakt van deze mogelijkheid terwijl hij ons wel extra werk en risico oplevert. Voortaan kan je je onderdelen bij het landelijke magazijn bestellen en krijg je die binnen een week thuisgestuurd.

Verder horen jullie binnenkort meer over het hopelijk doorgang vinden van de IJsselmeerrit waar vorig jaar op de ALV al over gesproken is. Daarvoor is nu echt één en ander in gang gezet. Data voor andere evenementen vind je op deze site onder 'agenda'.

Na toch weer een lange zit mochten we aanschuiven voor het stamppotbuffet, dat goed was zoals we daar inmiddels gewend zijn. Het toetje werd weer door TAN Oost betaald, als beloning voor het uitzitten van de vergadering. Ondanks dat er geen briefjes uit waren gedeeld om consumpties bij te houden bleek aan het eind van de avond dat iedereen braaf zijn rekening had voldaan, complimenten voor ieders geheugen. Tot bij de volgende evenementen!

 

Groet, Milan. Dank aan Rie voor wat foto's.